23. Rt Kamenjak – carstvo stijena

03. 01. 2010.     Nakon kiše dolazi sunce! Jutro se probudilo. Gledam kako sunce svoje jutarnjo zlato prosipa po gradu. Zatvaram oči i prepuštam se zrakama koje mi griju radost u srcu. Danas se rodio prekrasan dan! Marina i ja smo odlučile da idemo hodati po stijenama Kamenjaka. Najbolje što smo mogle izabrati na početku godine!

U Premanturu smo stigle u 11 sati i odmah krenule na Kamenjak. Vrijeme je pravo proljetno. Sunce grije, nebo je bistro, nema oblaka, nema vjetra…perfect day!

Plavo more, plavo nebo, bijele stijene…Vidljivost je tako dobra…gledam Velebit i njegove vrhove pune snijega…gledam Učku i njeni se vrhovi bijele od snijega…gledam otoke…perfect day!

Punim se dobrim silama…udišem ih…gledam…dodirujem.

Marina nije ponijela fotoaparat! Ja slikam mobitelom jer želim ovu ljepotu podijeliti sa svima koji me čitaju.

Hodamo već dosta dugo i ja kažem Marini da me slika…i odjednom sam se prosula, malo sam se zviznula u glavu…ruka me boli…Stala sam na sklisku stijenu i u sekundi sam bila u horizontali, haha. Skoro na svakom izletu se udarim, padnem ili izgrebem…vjerovatno želim doživjeti izlet kroz sve osjećaje, pa i kroz bol…hm hm ili sam jednostavno smotana, haha.

Polako se počeo spuštati sumrak. Danas smo se nauživale sunca, mora, stijena…više od pet sati hodanja po stjenovitoj obali Kamenjaka. Danas smo si Marina i ja poklonile najljepši novogodišnji poklon…perfect day na Kamenjaku!

Jedna misao o “23. Rt Kamenjak – carstvo stijena”

  1. kad vidim toliko puno ljepih slika i ja imam osjećaj da sam na kamenjaku.potaknu me da i ja pođem tamo, samo ja ću se morati malo bolje napuniti dobrim silama od tebe da se nebi prosuo.ti si možda mislila da su dobre sile i na podu pa si ih htjela dodirnuti cjelom dužinom..od glave do pete..haha šalim se.pozdrav od vjernog čitatelja.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s